Köpa Xenical receptfritt

Köpa Xenical utan recept

Generisk Xenical är ett läkemedel som används för att gå ner i vikt. Behandlingen kan hjälpa överviktiga personer att påbörja resan mot normalvikt och sedan hålla vikten efter att målet är uppnått. Det aktiva ämnet i Generisk Xenical heter orlistat och är ett enzym som aktiverar matsmältningen och blockerar kroppens naturliga fettupptagning, vilket minskar mängden kalorier som tas upp av kroppen. Generisk Xenical verkar genom att hämma det ämne i tarmen som bryter ner fettet i maten så att det ska kunna tas upp av tarmen. Behandlingen blockerar kroppens fettupptagningsförmåga och minskar den totala upptagningen av fett med ca 30 %. Det fett som inte tas upp av kroppen avlägsnas med avföringen. Till skillnad från andra kända viktminskningsprodukter minskar inte Generisk Xenical aptiten. Det går inte ut i blodomloppet och påverkar inte hjärnan, vilket gör att det inte heller är beroendeframkallande. I vår webbshop kan man köpa Xenical utan recept till ett konkurrenskraftigt pris.
Rekommenderad dosering

Generisk Xenical doseras oftast i kapslar om 120 mg. Den rekommenderade dosen är tre kapslar om dagen. Kapslarna bör tas med vatten direkt före, under eller direkt efter en måltid. Man bör tänka på att Generisk Xenical bara fungerar ordentligt om maten man äter innehåller fett. Man bör därför inte ta Generisk Xenical ihop med mat som inte innehåller något fett. Om man hoppar över en måltid bör man inte heller ta någon kapsel.

Effekt

Det är ingen skillnad i effekt mellan receptfri och receptbelagd Xenical. De innehåller båda samma aktiva ämne, orlistat, och har därmed samma effekt. Att köpa Xenical receptfritt rekommenderas främst till personer med ett BMI över 30 och kan användas tills man når ett normalt BMI på 25. Om man vill använda Generisk Xenical i mer än ett år rekommenderas det att man pratar med sin läkare först. Generisk Xenical fungerar bäst tillsammans med en kalorisnål kost och ett allmänt minskat kaloriintag. Personer som använder Xenical bör äta en näringsmässigt balanserad lågkaloridiet där cirka 30 % av kalorierna kommer från fett. Kosten bör innehålla mycket frukt och grönsaker och det dagliga intaget av fett, kolhydrater och protein bör fördelas över tre huvudmåltider. I kombination med en sund kost och en sund livsstil kan Generisk Xenical ge ett mycket gott viktminskningsresultat. Vid optimal användning kan man förvänta sig en viktminskning med 2-4 kilo i månaden.

Möjliga biverkningar och kontraindikationer

Generisk Xenical utan recept bör inte användas av personer med överkänslighet mot huvudämnet orlistat eller något hjälpämne och inte heller av personer med kroniskt malabsorptionssyndrom, kolestas eller under amning. Läkemedlet bör användas med försiktighet vid graviditet då information om hur orlistat påverkar foster och gravida kvinnor saknas. Biverkningar av Generisk Xenical kan vara gasbildning, oljig och/eller rinnig avföring, huvud- och magvärk, frekvent tarmtömning och låga blodsockervärden hos typ II diabetespatienter. Andra vanliga biverkningar inkluderar smärtor i ändtarmen, mjuk avföring, inkontinens, uppblåsthet, tandköttsproblem, oregelbunden menstruation samt trötthet. Dessa biverkningar är normalt ofarliga, kortvariga och går över av sig själva. Ovanliga biverkningar som kan förekomma är allergiska reaktioner såsom klåda och hudutslag, illamående, kräkningar, hudblåsor och andningssvårigheter. Bipacksedeln som medföljer läkemedlet bör läsas noga för mer detaljerad information om eventuella biverkningar. Vid oro eller långvariga biverkningar är det lämpligt att kontakta läkare.

Köpa Xenical receptfritt

Det finns flera fördelar med att köpa Xenical receptfritt via internet. Man kan handla i tryggheten och komforten i sitt eget hem och får läkemedlet levererat hem i brevlådan. Produkter som kan kännas genant att beställa över disk går att beställa med betydligt större diskretion när man gör det via sin dator. Man behöver aldrig oroa sig för att stå utan läkemedel för att man inte har möjlighet att besöka ett fysiskt apotek och man behöver heller inte fundera på om läkemedlet kommer att vara slut när man väl kommer till apoteket. Ofta är även prissättningen i webbutiker mycket konkurrenskraftig i jämförelse med fysiska butiker.  • TiOnToFr
  • Swedish

  • Instagram Apoteket Sverige


  • partners till apoteket
Potensmedel Sverige