Köpa Levitra receptfritt

Köpa Levitra

Levitra löser problemen på ett milt och effektivt sätt

Levitra är ett läkemedel som mycket framgångsrikt används för att behandla erektil dysfunktion. Tillverkaren är det tyska läkemedelsföretaget Bayer som är ett av de ledande företagen när det gäller forskning och behandling av erektionsproblem. Medlet har funnits på den svenska marknaden sedan år 2005 och nu är det möjligt att köpa Levitra receptfritt. Erektil dysfunktion är ett tillstånd som innebär att man har svårt att få erektion, eller svårt att behålla erektionen tillräckligt länge för att genomföra ett samlag.

Levitra fungerar som ett potenshöjande medel. Det ger inte erektion i sig självt, men tillsammans med sexuell stimulans hjälper Levitra till att ge ett stånd som är tillräckligt för att kunna ha tillfredsställande sex. Preparatet har visat sig fungera bra för dem som tidigare provat andra medel och kanske inte fått det önskade resultatet. Det rekommenderas också till män med diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Studier har visat att Levitra fungerar bättre i dessa fall än andra medel, då det är något mildare och därmed skonsammare för kroppen. Att köpa Levitra receptfritt online är ett smidigt och enkelt sätt att prova preparatet.Rekommenderad dosering av Levitra receptfritt

Levitra tabletter finns med tre olika styrkor: 5mg, 10mg och 20mg. Den vanligaste rekommenderade dosen är 10mg, vilket kan vara bra att gå efter när man ska köpa Levitra receptfritt. Tabletten ska tas 25-30 minuter innan den sexuella aktiviteten och sväljas med ett glas vatten. Man bör inte ta mer än en dos per dygn av Levitra. Överdosering kan leda till att fler biverkningar uppkommer och att man får smärta i ryggen.

Har man tagit mer än man borde bör man tala med en läkare. Levitra påverkas inte i samma utsträckning som andra potenshöjande medel av mat och alkohol. Preparatet kan tas i samband med måltid om man så önskar, vilket ger Levitra en klar fördel över andra liknande läkemedel. Det är dock viktigt tänka på att en väldigt fettrik måltid kan försena effekten av preparatet. Det är också bra att undvika att dricka grapefruktjuice i samband med Levitra då även det kan påverka effekten.

Vilken effekt har Levitra?

En anledning till att många föredrar Levitra framför andra potenshöjande medel är att det ger effekt väldigt snabbt. Inom 30-60 minuter efter det att man tagit tabletten börjar den att verka, och en del upplever att den ger effekt redan efter 15 minuter. Möjligheten att få erektion kvarstår sedan i upp till fem timmar. I kliniska studier har det visat sig att effekten suttit i ännu längre, i runt tolv timmar. Framför allt gäller detta för män över 65 år, men även för yngre män var varaktigheten betydligt längre än de angivna fem timmarna. Vad är det då som Levitra gör i kroppen? Vid sexuell stimulans är det en mängd signaler och kemiska substanser som går igång, från hjärnan och via nervsystemet, för att en erektion ska ske.

Målet är att det tunna lagret av muskler i blodkärlen i penis ska slappna av så att blodet lättare kan transporteras och ge en stark erektion. En av dessa substanser, PED5, har som uppgift att efter samlaget se till att ståndet går ner igen. Lider man av erektionsproblem vill man inte att detta ska ske för tidigt och det är här Levitra kommer in i bilden. Det aktiva ämnet i Levitra är vardenafil som är en PDE5-hämmare. Vardenafil förhindrar alltså PED5 från att utföra sitt jobb och låter musklerna i blodkärlen förbli avslappnade längre tid, vilket gör att även erektionen varar längre.

Möjliga biverkningar och kontraindikationer med Levitra

När man bestämt sig för att köpa Levitra receptfritt är det viktigt att noggrant läsa igenom bipacksedeln för att informera sig om de eventuella biverkningar som finns. Man bör vara medveten om att Levitra, precis som alla läkemedel, kan ge sidoeffekter. Det är dock inte alla som upplever dem. Den allra vanligaste biverkningen är huvudvärk. Detta förekommer hos 1 av 10 användare. Många upplever också rodnad i ansiktet. Nästäppa, matsmältningsbesvär, yrsel och illamående är ganska vanliga biverkningar. Dessa har dock i de allra flesta fall visat sig vara övergående, det vill säga att de försvinner när kroppen vant sig vid preparatet. Mindre vanliga biverkningar är bland annat hjärtklappning, rygg- eller muskelsmärta, sömnighet och påverkan på synen.

Man bör inte använda läkemedlet om man är överkänslig mot vardenafil eller något annat ämne som ingår i preparatet. Tar man mediciner som innehåller nitrater bör man också undvika Levitra då blodtrycket kan påverkas av kombinationen. Det kan även orsaka yrsel och svimningsanfall. Vid vissa ärftliga ögonsjukdomar, som till exempel näthinneinflamation, ska preparatet också undvikas. Särskilt försiktig med Levitra bör man vara om man har sådana problem med hjärtat att det kan innebära stora risker att ha sex, eller om man lider av oregelbunden hjärtrytm, arytmi.  • TiOnToFr
  • Swedish

  • Instagram Apoteket Sverige


  • partners till apoteket
Potensmedel Sverige